Voordelen van het LED-scherm

Digitaal adverteren heeft een aantal belangrijke voordelen, waaronder het tonen van meerdere beelden tegelijkertijd. Elke boodschap op onze digitale ledscherm verandert elke zes seconden, waardoor uw campagne flexibel is in te zetten. Gedurende uw campagneperiode kunt u zelfs meerdere boodschappen of beelden laten zien. Een digitale advertentie is namelijk direct en eenvoudig aan te passen of te veranderen, waardoor u meteen kunt inspelen op de actualiteit waar dat nodig is. U kunt bij ons kiezen voor advertentie campagnes met een contractduur vanaf een week tot een jaar.

We benaderden collega-ondernemers om ook te adverteren op die mast. Het is een mooie plek voor de lokale en regionale bedrijvigheid.

Het is goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Weeklijks passeren vele duizenden auto’s dit scherm. De attentiewaarde is simpelweg hoog. Maar wat de digitale masten zo leuk maakt, is de flexibiliteit die geboden wordt. Je bent niet steeds met dezelfde uiting langs de weg zichtbaar, maar wij kunnen die continu aanpassen. Ook kun je daarmee spelen. Met een computer kun wij inloggen in het systeem en de gewenste boodschap direct aanpassen. Commercieel gezien kun je dus live inspelen op de situatie langs de weg.

Voordelen3
ledreclamelogowit

Adverteer bij LED Reclame Parkstad. Ons LED-scherm staat langs de binnenring in Heerlen waar wekelijks duizenden auto’s langskomen.

Footer1
Footer7
Footer2
Footer8
Footer3
Footer9
Footer4
Footer10
Footer5
Footer11
Footer6
Footer12
Bel mij terug